Kaarten Kopen

Vanaf 6 oktober in kalkar

Hét event voor die-hard horror fans

Horror Nights Kalkar biedt bezoekers een avondvullend huiveringwekkend programma. Naast de openingsshow, twee Scare Zones en drie angstaanjagende Haunted Houses, kunnen gasten ook genieten van een foodcourt geheel in horror thema. Te midden van de angstaanjagende sferen biedt dit de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van een hapje en drankje.

Vanaf 29,50

3 Haunted Houses

2 Scarezones

Foodcourt

Openingsshow

Horror Nights

Jarenlang deed briljante, maar langzaam doorgedraaide wetenschapper Herr Pluton onderzoek naar kernenergie in Kalkar. Door iedereen uitgelachen en aan de kant geschoven, werd zijn dierbare onderzoek nu ook nog stopgezet. Hij verongelukte in de kerncentrale: iedereen dacht dat hij dood was. Nu is Herr Pluton terug en is hij woest. Tijd voor wraak. Durf jij het aan?

Bestel nu je tickets

Een foto van de duistere kelder onder de kerncentrale in Kalkar

Horror Hotel

Dit hotel onderscheidt zich als het enige in zijn soort in Europa, waar moedige zielen zich vrijwillig wagen om de grenzen van hun angst te verkennen. Het Horror Hotel is een huiveringwekkende ervaring die de hele nacht duurt: een 18 uur durende beproeving waar slaap niet gegarandeerd is. De avond begint met toegang tot Horror Nights Kalkar, maar voor de onbevreesde Horror Hotel-gasten stopt de terreur van Herr Pluton hier niet. Durf jij de nacht door te brengen met Herr Pluton en zijn angstaanjagende volgelingen?

Bestel nu je tickets